Touhou – Bad Apple PV

Setelah iseng2 menjelajahi blog2 orang, banyakan pada ngebahas tentang ini PV, yah gw tertarik+penasaran. Pas gw liat “anjrit keren, lagu+PV nya mangstab!”

Yang bikin keren tuh apanya yah…PV nya full B\W plus..duh gw ga tau nulis bahasanya gimana, tapi yang jelas patut diacungin jempol lah, lumayan buat mengatasi kekecewaan gw terhadap PV nya Only My Railgun xD

Download here

Advertisements

~ by ryougi on 11/20/2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: